Hiszpański miód z kwiatów awokado 500g APICOLA

40,00 zł

(82,00 zł /kg)

Cena nie uległa zmianie
info 7% rabatu na pierwsze zakupy i zapis do newslettera
Ilość

  Darmowa dostawa

już od 350 zł

  Możliwość zwrotu

w ciągu 14 dni

  Płatności online

bezpieczne

Miód z awokado, pochodzący z Hiszpanii, to wyjątkowa kompozycja powstała dzięki pszczołom, które zbierają nektar z drzew awokado. Już po otwarciu opakowania można doświadczyć jego niezwykłego bogactwa. Ma intensywny, ciemny kolor oraz jedwabistą, gładką konsystencję. Aromat przypomina delikatnie zapieczoną nutę masła, przełamującą się ciepłymi tonami awokado. W smaku prezentuje się odważnie i bogato, uwypuklając drzewne, dymne akcenty oraz delikatny posmak palonego cukru, z subtelnym nutami awokado.

Dzięki swojemu niepowtarzalnemu profilowi smakowemu, hiszpański miód z awokado doskonale uzupełnia wytrawne dania mięsne i rybne, dodając im wyjątkowego charakteru. Doskonale harmonizuje także z słodkimi deserami, nadając im głębszy wymiar smakowy. Rozcieńczony w chłodnej wodzie stanowi odżywczy, orzeźwiający napój, który dostarcza wyjątkowych doznań smakowych. W połączeniu z gęstym greckim jogurtem staje się wartościową przekąską lub wykwintnym elementem śniadaniowym, obfitującym w walory smakowe i odżywcze.

 

WAGA: 500G

KOLOR: ciemny, rubinowy, jasnobrązowy

SMAK: słodki, kwiatowy, głęboki

ZASTOSOWANIE: doskonały do lemoniady, deserów, dań na słodko, dań wytrawnych

JAK PRZECHOWYWAĆ: suche, ciemne i chłodne miejsce

 

Miód ulega naturalnemu procesowi krystalizacji – zdjęcie może nie oddawać faktycznego stopnia jego skrystalizowania.

Opis

Kraj pochodzenia
Hiszpania
Comercial Apicola Rossend Margalef

Comercial Apicola Rossend Margalef,
S.L. Polgon Industrial Pla de Solans,
Parc. 20-21 43519 El Perelló (Tarragona)

Zobacz także

Z tej samej kategorii