Miód lipowy charakteryzuje się raczej ostrawym i lekko piekącym aromatem. Kolor miodu lipowego jest herbaciany, bursztynowy. Doskonale komponuje się w deserach, daniach wytrawnych i napojach.
Brand 7MK
Jest 134 produktów.
Słońce w słoiku!
Pyszny miód, który urozmaici każde wiosenny śniadanie!
Pasuje do gofrów i naleśników, ale jeśli wolicie wytrawne śniadania to doskonale uzupełni je herbata z naszym miodem.
Miody wielokwiatowe są uniwersalne, posiadają przyjemny kwiatowy aromat i łagodny, delikatny smak.
Miód wielokwiatowy charakteryzuje się łagodnym i delikatnym aromatem. Kolor miodu wielokwiatowego jest jasny, żółty. Doskonale komponuje się w deserach, daniach wytrawnych i napojach.
Miód faceliowy posiada niezwykle delikatny i przyjemny kwiatowy aromat. Jego zabarwienie jest jasne. Podczas degustowania miodu faceliowego wyczujemy w nim wyraźną, przyjemną kwiatową nutę. Jego konsystencja jest delikatna co tylko spotęguje niezaprzeczalne walory smakowe. Ze względu na swój łagodny smak miód faceliowy polecany jest dzieciom. Doskonale nadaje się do naleśników, wypieków, świetnie pasuje także do różnego rodzaju napojów.
Słodki i delikatny miód rzepakowy to jeden z bardziej znanych i popularnych rodzajów miodu. Posiada barwę od jasnej, niemal białej, po lekko żółtą. Jego smak i aromat jest przyjemny, lekko kwiatowy. Doskonale pasuje do ciast i deserów. Znakomity w herbacie i ciepłych napojach.
Co powiecie na nasze nowe miody o słodkich, świątecznych smakach?
Gwarantujemy - nic bardziej nie kojarzy się ze świętami niż słodki miodowo-piernikowy aromat!
Koniecznie wypróbujcie nasz nowy miód świąteczny z korzenną nutą!
Miód z przyprawami korzennymi to doskonały pomysł na świąteczny prezent!
Delikatny i łagodny miód akacjowy to produkt, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego miłośnika miodu. Posiada przyjemną konsystencję i jest bardzo słodki w smaku. Miód akacjowy będzie doskonałym dodatkiem do napojów, deserów czy wypieków.
Miód ze spadzi liściastej jest pozyskiwany z zebranej przez pszczoły spadzi drzew liściastych, czyli słodkiej wydzieliny mszyc lub innych owadów żywiących się sokami roślin. Jest on bardzo ciemny, czasem prawie czarny z zielonkawym odcieniem, wyróżnia się też charakterystycznym lekko żywicznym, korzennym i łagodnym smakiem.