

już od 350 zł
w ciągu 14 dni
bezpieczne
Miód manuka to najdroższy, najlepszy i najbardziej ceniony miód.
Pochodzi z krzewów herbacianych rosnących w Australii i Nowej Zelandii. Prawdziwy miód manuka charakteryzuje się ciemnobrązową barwą, gęstą i gładką konsystencją, a smak jest lekko ziemisty nieco przypominający smak miodu wrzosowego.
Miód manuka ze względu na zawartość aktywności nieutleniającej uchodzi za jeden z najlepszych miodów na świecie.
Miód manuka najlepiej spożywać w ilości 2-3 łyżeczek dziennie, Miód manuka nadaje się także do użytku zewnętrznego - można smarować nim trudno gojące się rany.
WAGA: 250G
KOLOR: ciemny, głęboki
SMAK: słodki, lekko miętowy, ostry
ZASTOSOWANIE: doskonały do lemoniady, deserów, dań na słodko
JAK PRZECHOWYWAĆ: suche, ciemne i chłodne miejsce
Miód ulega naturalnemu procesowi krystalizacji – zdjęcie może nie oddawać faktycznego stopnia jego skrystalizowania.
Opis
Comvita New Zealand Ltd.,
23 Wilson Road South,
Paengaroa, Bay of Plenty 3189,
Comvita UK Box 220, 5 High Street,
Maidenhead, SL6 1JN